Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Скоро ще се срещна с Путин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи, че е разискал с съветския си сътрудник Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила опцията скоро двамата да се срещнат и да обсъдят способи за ограничение на конкуренцията във въоръжаването, съобщи Франс прес.

"Поздравих го за изборната му победа ", съобщи Тръмп в Овалния кабинет в отговор на въпрос за телефонния му диалог с съветския президент.

"Водихме доста добър диалог и мисля, че евентуално ще се срещнем в близко време ", добави той. Според Тръмп вероятни тематики на разискване на такава среща на върха са конкуренцията във въоръжаването, Украйна, Сирия и Северна Корея.

"Може да обсъдим конкуренцията във въоръжаването. Както знаете, той наскоро съобщи, че това не е нещо хубаво ", сподели Тръмп.

"Ще останем надалеч по-силни от всяка друга страна в света ", посочи въпреки всичко президентът на Съединени американски щати.

На 18 март Владимир Путин бе избран отново за четвърти мандат с 76,7 % от гласовете. За разлика от незабавните поздравления от съдружници като Китай или Индия, западните страни се забавиха да го поздравят за успеха в сегашната конюнктура на напрежение сред тях и Москва, което в допълнение се изостри от отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал в Англия, отбелязва Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР