Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Бих поканил Путин в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи, че би поканил съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила в Белия дом, само че добави, че не мисли, че е настъпил подобаващият миг за това, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Президентът на Съединени американски щати сподели също по този начин, че обмисля квоти и цени, с цел да се оправи с огромния проблем на дъмпинга в региона на стоманодобива от страна на Китай и на други страни. Тези изказвания Тръмп е направил в самолета на път от Вашингтон за Париж. Те в началото са били казани импровизирано, само че Белият дом след това реши да ги разгласява, отбелязва Ройтерс. Тръмп съобщи, че няма да анулира съществуващите наказания против Русия до момента в който не се реализира съглашение по Украйна и Сирия, само че отхвърли да заяви по кое време ще подпише желаните от Конгреса по-строги ограничения.

"В момента сме наложили доста съществени наказания против Русия. Никога не съм обмислял да ги анулирам. Някои хора споделяха, че Доналд Тръмп желае да направи това, само че аз не желая да ги анулирам ", увери Тръмп, представен от ТАСС. Президентът в същото време съобщи, че желае да подписа с Русия "прекрасни покупко-продажби ". Тръмп съобщи, че не има вяра съветският президент Владимир Путин да го е подкрепял да стане президент на Съединени американски щати. "На идната ми среща с Путин ще го попитам: "За кого бяхте в действителност? " Понеже не мога да допускам, че е подкрепял мен ", сподели Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР