Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Америка трябва да е благодарна за постиженията на администрацията ми

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила прекара сутринта на четвъртък, пишейки известия в обществената мрежа „ Туитър “. Той има вяра, че през тази година американците би трябвало да са признателни за достиженията на администрацията му, която е съумяла да укрепи стопанската система и да „ понижи рекордно “ бюрократичните регулации, предава американската новинарска телевизия Fox News, представени от организация Фокус.

Той заяви на почитателите си в Туитър, че „ страната им е почнала да се показва доста добре “ и още веднъж повтори обещанието си да построи стена на границата сред Съединени американски щати и Мексико.

„ Честит Ден на благодарността, вашата страна стартира да се показва доста добре. Работните места се завръщат, означават се най-високите равнища във фондовата борса за всички времена, военните ни стават в действителност мощни, ще построим СТЕНАТА, Службата за ветераните към този момент се грижи за тях, страховит Върховен съд, рекордно понижаване на бюрократичните регулации, най-ниската безработица от 17 години...! “, написа американският водач в „ Туитър “.

Освен това, той организира видеоконференция с американските бойци, ситуирани из целия свят. Тръмп им сподели, че печелят крупни победи под наблюдението му. Той съобщи пред военнослужещите, че в последните месеци е регистриран по-голям напредък в битката с талибаните в Афганистан и „ Ислмска страна “, в сравнение с през целия интервал на предходната администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР