Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се маскира като себе си за Хелоуин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила се маскира като себе си, в това число с присъщата за него алена вратовръзка, за първия си Хелоуин в Белия дом, отбелязва Асошиейтед прес.

Тръмп и първата дама Мелания поздравиха някои от 6-те хиляди деца и възрастни, които бяха поканени в Белия дом за обичайното тържество в навечерието на Хелоуин. Деца от над 20 учебни заведения от окръг Колумбия и щатите Мериленд и Вирджиния, както и фамилии на военни и членове на организации на локалната общественост, участваха на празненството на Южната ливада.
16
Призрачна музика се носеше от високоговорители, а машини изпускаха мъгла. Тикви, издълбани с облиците на някогашни президенти, украсиха южния вход на Белия дом. Черни паяци увиснаха от паяжини сред колоните на входа, а на козирката бе подложен надпис "Хелоуин в Белия дом 2017 ".
16
Доналд Тръмп и първата дама, която бе облечена с дълго палто в хладното време, посрещнаха динозаври, спортисти, служители на реда, скелети и други.

По традиция на Хелоуин децата обикалят домовете и желаят лакомства с предизвестието, че в случай че не получат такива, ще последва "номер ". От Белия дом те си потеглиха с самостоятелни подаръчни торбички с президентски бонбони М&M, домашни курабии и други сладки неща.

Тръмп и брачната половинка му си поговориха с гостите, а президентът даже театралничи за фотография с някои от тях.

Няколко членове на администрацията на президента също се включиха в тържеството, измежду които държавният секретар по образованието Бетси Девос и секретарят по въпросите на ветераните Дейвид Шулкин, чиято глава бе "пронизана " с подправен нож.
16
Президентът взе участие в малко тържество във връзка Хелоуин и в петък в Овалния кабинет, на което участваха деца на репортерите, упълномощени в Белия дом, отбелязва Асошиейтед прес.

Той поздрави публицистите, че правят добра работа, отглеждайки деца, само че не и за отразяването на неговото президентство. "Не мога да допускам, че медиите са произвели такива красиви деца. Как медиите са създали това, не знам ", възкликна Тръмп пред децата, струпали се към неговото историческо бюро.
16
Хелоуин се чества в Белия дом от средата на 20-и век. За първи път Мейми Айзенхауер украсява Белия дом за празника. Тя кани съпруги на членове на администрацията на 30 октомври 1958 година на обяд в Белия дом, декориран със скелети и тиквени фенери. На масите пък били сложени дребни вещици с метли.

Големи събития в Белия дом във връзка празника се провеждат от времето на администрацията на Ричард Никсън. През 1969 година 250 локални деца участват на празненство за Хелоуин в Белия дом, а входът откъм Пенсилвания авеню е трансфорат в уста на висока 17 фута тиква.

Джордж Хърбърт Уокър Буш и първата дама Барбара провеждат тържество за 600 възпитаници на Южната ливада през 1989 година
Бил и Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила правеха празненство с костюми за всеки Хелоуин за другари и личния състав на Белия дом, постоянно комбинирайки го с рождения ден на първата дама на 26 октомври.

Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила и Мишел Обама посрещаха деца от локалните учебни заведения и фамилии на военни всяка година като се изключи 2012 година, когато супербурята Сенди удари източното крайбрежие. Те също раздаваха торбички с лакомства, сходни на тези на семейство Тръмп. Подаръчните пакети на семейство Обама включваха сушени плодове в сходство с акцията на първата дама против детското затлъстяване, напомня АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР