Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обеща: Ще предаде властта според правилата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че ще има обикновено и проведено предаване на властта от него на идващия президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на 20 януари, откакто Конгресът доскоро завърши преброяването на гласовете от Избирателната гилдия и утвърди изборната победа на демократа, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Асошиейтед прес.

"Въпреки че съм изцяло несъгласен с изхода от изборите и обстоятелствата удостоверяват това, все пак ще има проведено предаване на властта на 20 януари ", сподели републиканецът Тръмп.

"Това е краят на най-хубавия първи мандат в историята на президентските ни ръководства, само че е едвам началото на нашата битка Да Направим Америка Отново Велика! ", прибавя Тръмп в изказването, което беше пуснато в Туитър от представителя на Белия дом Дан Скавино.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР