Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп нарече „Ню Йорк таймс” „пародия на медия”

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила разкритикува вестник „ Ню Йорк таймс” за това, че разгласява лъжливи вести за него и упрекна медиите в недоумение на промените му в опазването на здравето, съобщи Нова Телевизия.

„ Ненадеждният „ Ню Йорк таймс” разгласява лъжливи материали за мен. Те даже не се обаждат, с цел да ревизират обстоятелствата от текстовете си. Пародия на медия!”, написа Тръмп в Туитър.

„ Някои подправени медии обичат да споделят, че не се занимавам със опазването на здравето както би трябвало. Това не е правилно, аз съм добре осведомен с ситуацията и искам най-хубавото на САЩ”, прибавя президентът.



През май камарата на представителите гласоподава с болшинство от единствено 1 глас подмяна на законите Obamacare на президента Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила с нови. Новата стратегия, за която се борят Тръмп и ръководителят на долната камара Пол Райън, цели увеличение на конкуренцията на пазара на здравните услуги и намаление на цените, които в Съединени американски щати остават рекордно високи. Според републиканците промяната на Обама, която задължаваше всички да си вършат здрави осигуровки и обещаваше дотации за обществено слабите, не е постигнала задачите си и единствено е лимитирала достъпа до опазване на здравето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР