Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Ударят ли ни Иран, ние ще ги ударим хиляда пъти по-мощно

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския показа в понеделник, че Иран възнамерява да нанесе удар по Съединените щати, само че се закани, че в случай че това фактически се случи, то ударът на американците ще бъде "хиляди пъти " по-мощен от този на Иран.

Изявлението на Тръмп идва след публикувана информация от сп. "Политико ", съгласно което режимът в Техеран обмисля да извърши нападение против американския дипломат в РЮА Лана Маркс като отговор на убийството на иранския военачалник Касем Солеймани при започване на тази година.

Тръмп още веднъж подсети, че гибелта на Солеймани е била неизбежна, защото е имало данни, че точно под негово управление се подготвял удар против Щатите.

От Техеран изрично отхвърлиха слуховете, че се приготвя какъвто и да е атентат против американския дипломат в РЮА и показаха, че администрацията на Тръмп съзнателно популяризира такава информация, с цел да урони имиджа на Иран пред света.

Все отново управляващите в РЮА са уверили Съединени американски щати, че защитата на Лана Маркс ще бъде подсилена за по-голяма сигурност.

...caused over so many years. Any attack by Iran, in any form, against the United States will be met with an attack on Iran that will be 1,000 times greater in magnitude!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР