Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп обеща победа над радикалната левица в САЩ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския даде обещание във вчерашната си тирада по случай Деня на независимостта да съкруши радикалната левица и осъди събарянето на монументи на исторически фигури като опити да бъдат унищожени Съединените щати, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

"Напът сме да победим радикалната левица, марксистите, анархистите, подстрекателите и грабителите ", сподели Тръмп на гала в градините на Белия дом, съобщи Агенция Франс Прес. "Винаги е имало хора, които пробват да лъжат за предишното, с цел да завоюват власт в сегашното, които лъжат за нашата история и желаят да се срамим от това, което сме ", сподели Тръмп.

Тръмп още веднъж жигосах "новия извънредно ляв фашизъм ", който има за цел да унищожи Америка

Далеч от обичайно обединителния звук на президентските речи за 4 юли, милиардерът републиканец разкритикува медиите, "които упрекват неправилно техните съперници, че са расисти ". "Колкото повече лъжете, колкото повече клеветите, толкоз по-усърдно ще работим ние, с цел да кажем истината и ще победим ", съобщи той.

"Заедно ще се борим за американската фантазия и ще пазиме и опазваме американския метод на живот, почнал през 1492 година, когато Колумб открива Америка ", сподели Тръмп, представен от ДПА. "Никога няма да позволим гневна навалица да събаря нашите скулптури, да заличава историята ни, да индоктринира децата ни или да потъпква свободите ни ", сподели Тръмп.

Празненствата за 4 юли, които обичайно включват паради, фанфари, барбекюта и зари, тази година бяха доста по-малки поради пандемията от ковид. Тръмп още веднъж омаловажи забележителния скок на новите случаи на COVID-19, който тревожи здравните управляващи. По думите му 99 % от случаите на ковид са "напълно безобидни. Постигнахме огромен прогрес. Нашата тактика работи добре ", сподели президентът. Той изрази разбиране, че още преди края на годината ще бъде открито лекарство или ваксина против новия ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР