Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп потвърди намерението си да попълни петролния резерв на САЩ на фона на ниските цени

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския удостовери желанието на управляващите в Съединените щати да попълнят стратегическия петролен запас на фона на ниските цени на нефта, предадоха организациите.

"Във връзка с рекордно ниската цена на нефта, на която сте очевидци, ние ще попълним нашите национални петролни запаси, стратегическите запаси. Очакваме да изпратим към хранилищата до 75 милиона барела. За пръв от много време той (резервът) ще бъде запълнен, получаваме го (нефта) на вярната цена ", сподели ръководителят на държавното управление във Вашингтон на брифинг в Белия дом.

Още спад в цената на барела американски лек недопечен нефт

Преди това енергийното министерство на Съединени американски щати заяви, че е решило да закупи 77 млн. барела петрол американско произвеждане за стратегическия петролен запас.

Тръмп съобщи на същия брифинг, че рекордният спад в цената на петрола, регистриран през вчерашния ден, е единствено краткосрочно събитие и се изяснява най-много с "финансовия напън ". Той добави, че държавното управление във Вашингтон ще обмисли прекъсване на петролните доставки от Саудитска Арабия за да бъде даден подтик на пазара.

Президентът на Съединени американски щати заяви и че е отказал препоръчана от Южна Корея сума за покриване на американските разноски за защитата й. Причината за отхвърли му е, че резмерът й му се е сторил непълен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР