Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Близо сме до споразумение за да стимулираме икономиката

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че републиканците са "близо " до подписване на съглашение за нов пакет от ограничения за икономическо стимулиране, които да оказват помощ да се понижат вредите за стопанската система в резултат на новия ковид, съобщи Ройтерс.

Възможно е новият пакет от ограничения да бъде утвърден още през днешния ден, съобщи Тръмп на конференция в Белия дом.

Президентът акцентира, че поддържа оказването на по-голяма помощ на щатските управляващи, само че тя ще би трябвало да бъде включена в бъдещи пакети, които ще би трябвало да бъдат съгласувани с Конгреса, а не в този, който се разисква сега.

"Ще оставим това за различен миг ", акцентира Тръмп, само че добави, че поддържа концепцията да се окаже помощ на щатските и локални управляващи, птредаде Българска телеграфна агенция.

Тръмп: Китай би трябвало да понесе следствията си, в случай че е виновен за пандемията

Американските управляващи са подготвени да окажат помощ на Иран в битката с ковид, в това число предоставяйки на апарати за изкуствено дишане, добави Тръмп, представен от ТАСС. "Бих бил подготвен да направя нещо, в случай че те го желаят, в случай че помолят ", акцентира президентът. "Ако имат потребност от помощ, от апарати за изкуствено дишане, сега имаме хиляди апарати, а други апарати се създават сега ", уточни той.

"Без подозрение желаеме да помогнем, това, което те би трябвало да създадат, е да бъдат по-умни и да сключат съглашение (за нормализиране на отношенията) ", добави президентът на Съединени американски щати.

Вчера Иран към този момент отхвърли препоръчаната по-рано помощ от Съединени американски щати, напомня ТАСС.

Тръмп съобщи също, че е обсъждал опцията за доставка на апарати за изкуствено дишане с водачи на шест други страни. В момента Съединени американски щати разполагат със стратегически запас от към 10 000 апарата и с изключение на да допълват запасите на обособени щати, ще оказват помощ и на други страни, съобщи президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР