Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп запази минута мълчание по повод 16-ата годишнина от атентатите на 11 септември



Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила резервира минута безмълвие в Белия дом, с цел да означи 16-ата годишнина от атентатите на 11 септември 2001 година, оповестяват международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания уважиха паметта на жертвите на южната ливада пред Белия дом в 8:46 ч. локално време (12: 46 ч. по Гринуич) - в часа, в който преди 16 години първият пътнически аероплан, отклонен от атентаторите, се блъска в една от двете кули на Световния търговски център в Ню Йорк. Президентската двойка склони глава с ръка до сърцето под съпровода на музика, която се извършва в Съединени американски щати на военни погребения или при събаряне на знамето. След това президентът и брачната половинка му ще вземат участие и в гала в Пентагона, водена от министъра на защитата Джим Матис и ръководителя на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Джоузеф Дънфорд.

Вицепрезидентът Майк Пенс съставлява държавното управление на възпоменателнатацеремония в мемориалния комплекс в Шанксвил, щата Пенсилвания.

Минута безмълвие беше непокътната на доста места в Съединени американски щати, в това число на кота нула, където се издигаше Световният търговски център в Ню Йорк. На церемонията там стартира четенето на имената на жертвите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР