Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп нападна лидера на републиканците в Сената

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила възобнови нападките си към водача на републиканците в Сената Мич Макконъл, като се усъмни, че водачът на болшинството не може да убеди сенаторите да одобряват закон за здравната промяна, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

"Можете ли да повярвате, че Мич Макконъл, който ревеше: Анулирай и Замени в продължение на 7 години, не може да се оправи. Трябва да анулираме и сменяем Обамакеър ", написа Тръмп в Туитър.

Тази седмица президентът остана неудовлетворен, откакто Макконъл съобщи пред хора в родния си щат Кентъки, че Тръмп "не се е занимавал с това до момента " и "има несъразмерни упования какъв брой бързо стават нещата в демократичния развой ". Както преди, по този начин и след встъпването си в служба Тръмп е упорствал за бързо приемане на огромния законопроект за смяна на здравната система.

Говорителят на Макконъл Дейвид Поп съобщи, че сенаторът "е приказвал нееднократно за пътя към анулиране и заместване на Обамакеър, в Сената, пред медиите и в Кентъки ".

Миналия месец Сенатът отхвърли опитите на Макконъл за анулиране на закона за опазването на здравето, признат при ръководството на президента Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила. Републиканците в Сената имат болшинство от 52 гласа против 48 за демократите. За да бъде анулиран законът, Макконъл имаше потребност от поддръжката на 50 сенатори от своята партия, при единомислеща съпротива от страна на опозиционните сенатори. При тъждество решението щеше да се дефинира от гласа на вицепрезидента Майк Пенс.

Макконъл съобщи в Кентъки, че има значими закони, които би трябвало да бъдат признати през септември, в това число нужни с цел да не се позволява прекъсване на работата на държавното управление и за отбягване на федерален банкрут. Републиканската партия желае да се заеме и с данъчните облекчения, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР