Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп благодари на Си Цзинпин и обеща "голям напредък" в търговията

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила благодари на китайския си сътрудник Си Цзинпин за "любезните му думи " след изказване, в което китайският водач наподобява изрази подготвеност да успокои паниките на американския милиардер за търговията, съобщи Франс прес.

"Много съм признателен на китайския президент Си за общителните му думи за митата за импорт на коли ", заяви в Туитър американският президент, който от един месец неведнъж насочва закани против Китай, упрекван за кражба на интелектуална благосъстоятелност и нелоялна конкуренция. "Ние ще реализираме огромен прогрес дружно ", добави Тръмп.

Вчера Си Цзинпин съобщи при откриването на Азиатския стопански конгрес в китайския град Боао, че Китай тази година ще подтиква нарастването на вноса и значително ще намали митата за импорт на коли и други артикули, а също по този начин ще усъвършенства изискванията за непознатите компании в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР