Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Макрон обича да ме държи за ръка, заяви Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила разяснява неотдавнашното си посещаване във Франция и акцентира на това, че френският му сътрудник Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила обичал да го държи за ръка, съобщи Франс прес.

Макрон е "страхотен вид. Интелигентен, мощен. Обича да ме държи за ръка. Хората не осъзнават какъв брой доста обича да ме държи за ръка. И това е добре ", споделя Тръмп в изявление за в. "Ню Йорк таймс ".
"Наистина. Добър човек е. Корав човек, само че, вижте какво, той би трябвало да е подобен. Мисля, че ще е страховит президент на Франция. Но обича да ме държи за ръка ", прибавя Тръмп.

Американският президент участва на военния церемониал на 14 юли в Париж, който тази година съответства със 100-годишнината от включването на Съединени американски щати в Първата международна война.
Тръмп споделя, че за него е било "доста изненадващо " да получи тази покана след решението му да напусне Парижкото съглашение за климата, което бе подписано през 2015 година от 195 страни.

Що се отнася до парада, Тръмп счита, че това е бил "един от най-хубавите паради ", които е виждал. "Всъщност би трябвало да си създадем един на бул. "Пенсилвания " във Вашингтон, сред Конгреса и Белия дом, споделя той.

Колкото до вечерята на двете президентски двойки в ресторанта на Айфеловата кула, Тръмп декларира, че в подножието на кулата се били събрали "хиляди и хиляди хора, тъй като бяха чули, че ще вечеряме там ".

По мотив визитата му на гробницата на Наполеон Тръмп счита, че "единственият му проблем е, че не е бил в Русия онази вечер поради извънбрачни действия и те са измрели от заледяване ", споделя Тръмп, имайки поради присъединяване на френските бойци в съветската военна акция.

"Колко пъти Русия е била спасявана от климата? Същото се е случило с Хитлер. Отишли са там и е станало 35 градуса под нулата и това е било краят на тази войска ", декларира Тръмп в изявлението си за в. "Ню Йорк таймс ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР