Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп горд, че е изтеглил САЩ от Парижкото споразумение за климата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила отбрани твърдо решението си да изтегли своята страна от Парижкото съглашение за климата, което е подписано от съвсем всички страни, съобщи Франс прес.

"Много сме горди с това ", разгласи Тръмп в тирада, отдадена на развиването на американския енергиен бранш. Той аргументира решението си да изтегли Съединените щати с нуждата от отбраняване на локалните служащи и компании.

"Може би ще се (присъединим още веднъж към Парижкото споразумение), само че това ще стане при по-благоприятни условия ", означи американският президент в словото, което произнесе в министерството на енергетиката.

Климатът се трансформира в тематика на сериозен спор сред Съединените щати и западните им съдружници, откогато администрацията на Тръмп встъпи в служба през януари, отбелязва Агенция Франс Прес. Срещата на върха на Г-20 идната седмица в Германия се обрисува много бурна.
Вчера немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила даде ясно да се разбере, че Европа е "по-решена от всеки път " да се бори против измененията в климата и че Парижкото съглашение не предстои на предоговаряне.

Съгласно новия интернационален контракт за битка с световното стопляне Съединените щати, които са на второ място в света по излъчвания на парникови газове след Китай, бе планувано да ги понижат до 2025 година с 26-28 % по отношение на нивото им от 2005 година, напомня Франс прес.

В своята тирада Тръмп показа ограничения, които съгласно него ще възвестят "златна епоха " за енергийната политика на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.
Те плануват възкръсване на изпитващия усложнения нуклеарен бранш, намаляване на рестриктивните мерки пред износа на сила и повдигане на наложените от неговия предходник Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила рестрикции за финансирането на въгледобиви планове в чужбина.

"Тук сме, с цел да дадем началото на нова американска енергийна политика. Ще изнасяме американска сила в целия свят ", разгласи Тръмп.
Администрацията на американския президент ще предприеме стъпки за увеличение на изследванията за нефт в Арктика и Атлантика, съобщи Асошиейтед прес.

Министерството на вътрешните работи заяви, че ще пренапише петгодишния проект на Обама в тази сфера.

Тръмп споделя, че са нужни още ограничения за "освобождаване " американските запаси на енергоносители и унищожаване на държавните регулации, които може да попречат на постигането от Съединени американски щати на световна доминация в енергийния бранш, отбелязва АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Агенцията показва, че американският рандеман на нефт се радва на взрив през последните години, преди всичко поради усъвършенстваните техники за рандеман, като фракинга.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР