Президентът на САЩ Доналд Тръмп днес даде положителна оценка на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп днес даде положителна оценка на
Коментари Харесай

Тръмп си приписа заслугата за спада на цените на петрола

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп през днешния ден даде позитивна оценка на обстоятелството, че международните цени на петрола не престават да се намаляват и си приписа заслугата за това. Той обърна внимание и на понижението на инфлацията в Съединени американски щати в акаунта си в Туитър.

"Колко хубаво е, че цените на петрола спадат (кажете благодаря на президента Т) ", имайки поради себе си.

"Добавете към другите положителни стопански вести забележителния спад на налозите. Освен това нивото на инфлацията се намалява (обърнете внимание, УФР) ". Последното упътване е част от постоянните рецензии, които президентът на Съединени американски щати насочва към политиката на централната банка - Управлението за федерален запас - постоянно да подвига водещата рента, което, както твърди Тръмп, въздейства пагубно на икономическия напредък на страната.

На 23 ноември цената на петрола вид Брент от Северно море, чиято цена е референтна за европейския пазар, при търговията в Лондон спадна с 4,2 на 100 до 59,8 $ за барел, минавайки за първи път под символичния предел от 60 $ от 27 октомври 2017 година, напомня ТАСС.

По-рано американските управляващи вкараха наказания против износа на ирански нефт, само че позволиха на осем страни, измежду които Индия и Китай, да купуват черно злато от Техеран за период от 180 дни. Тръмп насочи признателност към Саудитска Арабия за ниските цени на петрола и прикани страната да направи още стъпки в тази посока.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР