Президентът на САЩ Доналд Тръмп безусловно смята да се кандидатира

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп безусловно смята да се кандидатира
Коментари Харесай

Тръмп се готви за втори президентски мандат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп абсолютно счита да се кандидатира за втори мандат в Белия дом на изборите през 2020 т., тъй като достиженията му приказват сами за себе си, сподели пред публицисти нощес неговият заместител - представител Хоган Гидли, представен от ДПА.

Той приказва пред представители на медиите на борда на президентския аероплан, с който Тръмп пътуваше за среща с фермери в Нешвил - столицата на щата Тенеси. Те го попитаха за коментар на словото на известната телевизионна водеща Опра Уинфри в Лос Анджелис в неделя. То бе изтълкувано от доста наблюдаващи като поръчка за допустимо нейно кандидатиране на президентските избори през 2020 година от Демократическата партия.

" Ние бихме приветствали всеки противник на президента в битката му за преизбиране, без значение дали това е Опра Уинфри или някой различен ", сподели Гидли. Той посочи, че не знае дали Тръмп е гледал речта на телевизионната звезда , която е измежду най-популярните медийни персони в Съединени американски щати и е първата чернокожа жена-милиардер, владееща лично киностудио, тв канал и списание.

" Който и да се кандидатира против Тръмп, той ще се изправи против един президент, който има рекордни достижения за рекордно къс период до момента в Белия дом ", акцентира представителят.

В словото си 63-годишната Опра Уинфри сподели: " Много превъзходни дами, намиращи се в тази зала, а и някои доста почтени мъже, уверено се борят, с цел да станат водачи ".

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР