Президентът на САЩ Доанлд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп,

...
Президентът на САЩ Доанлд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп,
Коментари Харесай

Тръмп лично посрещна затворниците от КНДР

Президентът на Съединени американски щати Доанлд Тръмп и брачната половинка му Мелания Тръмп, персонално посрещнаха освободените от режима в Северна Корея американски пандизчии, заяви Sky News.

Освободените пандизчии дойдоха в авиобазата „ Андрюс “ в щата Мериленд. Те бяха арестувани или наказани по обвинявания за шпионаж или подкопаване на режима.

Затворниците бяха освободени от режима в КНДР в символ на благосклонност. Това става единствено седмици преди срещата сред водача на Северна Корея Ким Чен-ун с Тръмп.

Тръмп и Мелания посрещнаха Тони Ким, Ким Хак Сон и Ким Дон Чхол на вратата на самолета.

„ Това е особена нощ за тези забележителни хора, които се върнаха на родна земя. Много американци смятаха, че това в никакъв случай няма да се случи. Но ето, че това вълнуващо събитие е реалност. Направихме го дружно “, съобщи Тръмп.

На посрещането участваха още вицепрезидента Майк Пенс и съветника на президента по въпросите със сигурността Джон Болтън.

В момента текат финални договаряния за срещата сред Тръмп и Ким. Очаква се тя да се състои през идващите седмици. Вероятно това ще стане на граничната околност сред Южна Корея и Северна Корея. Преди това Тръмп ще беседва с южнокорейския президент Мун Дже-ин, с който ще обсъдят вероятните разновидности на срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР