Президентът на САЩ - Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Президентът на САЩ - Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Джо Байдън се извини публично на Володомир Зеленски

Президентът на Съединени американски щати - Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, за първи път се извини обществено на Володомир Зеленски за траялото месеци наред прекъсване на американската военна помощ към Украйна, което е разрешило на Русия да реализира триумфи на бойното поле, съобщи Ройтерс, представени от БТВ. 

Байдън сподели на Зеленски, че се извинява на целия украински народ за седмиците, в които не е знаел дали ще получи повече помощ, до момента в който Конгресът е чакал 6 месеца, преди да изпрати пакет от военна помощ за Украйна в размер на 61 милиарда $.

Въпреки това президентът на Съединени американски щати настоя, че американският народ поддържа Украйна в дълготраен проект. Той сервира извиненията си при оповестяването на нов пакет от помощи в размер на 225 млн. $ за Украйна по време на двустранна среща със Зеленски през днешния ден, 7 юни.

По-рано в своя тирада пред френското Национално заседание в Париж Зеленски предизвести за завръщането на фашизма в Европа, 80 години след Деня „ Д “ - съюзническото навлизане във Франция, което слага основите на разгрома на нацистка Германия през Втората международна война.

" За страдание живеем във време, в което Европа към този момент не е континент на мира. И във време, в което нацизмът за жалост се завръща ", съобщи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР