Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън: Има споразумение в Конгреса за бюджета

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и водачите на Конгреса оповестиха, че са постигнали съглашение за финансирането на администрацията през актуалната финансова година.

" Постигнахме съглашение с водачите на Конгреса за по-нататъшните дейности по останалите законопроекти за финансиране за цялата година.

Сега Камарата на представителите и Сенатът работят по завършването на пакет, който може бързо да ми бъде показан за разглеждане и аз ще го подпиша неотложно ", съобщи Байдън в изказване, публикувано от Белия дом.

В същото време американските медии означават, че законодателите се нуждаят от време, с цел да завършват текста на законопроект, написа news.bg.

В Камарата на представителите работи предписание, което дава на конгресмените 72 часа преди гласоподаване, с цел да прегледат законопроекта, а краткотрайното финансиране на няколко основни организации изтича в среднощ в петък.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР