Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Президентът на САЩ обмисля налагането на нови санкции срещу Русия след смъртта на Навални

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в може да наложи нови наказания на Русия след гибелта на опозиционния отстъпник, съобщи ДПА.

" Вече имаме наказания, само че обмисляме налагането на спомагателни такива ", съобщи Байдън пред кореспонденти.

Байдън упрекна съветския президент Владимир Путин за гибелта на Навални в сибирски затворнически лагер. Съединените щати към този момент са наложили на Русия няколко кръга наказания поради продължаващата към този момент съвсем две години война в Украйна.

С оглед на милиардите долари поддръжка за Украйна, които се задържат от републиканците в Конгреса на Съединени американски щати, американският президент съобщи, че не знае дали гибелта на Навални ще промени обстановката. " Надявам се да е по този начин, само че не съм сигурен ", добави той.

Поведението на републиканците в Камарата на представителите (долната камара на Конгреса на САЩ), които блокират пакета с помощи за Украйна е " шокиращо ", съобщи Байдън и добави, че съгласно него те бягат от опасността, която съставлява Русия, и от отговорностите към НАТО.

Американският президент добави, че е подготвен да се срещне с ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън от Републиканската партия, с цел да се опита да позволи казуса.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР