Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Джо Байдън и папа Франциск обсъдиха конфликта между Израел и Хамас

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в беседва през днешния ден с Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март и разиска продължаващия спор в Близкия изток сред Израел и палестинската ислямистка формация " Хамас ", се споделя в изказване на Белия дом, представено от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 631
Двамата разискаха " нуждата да се предотврати ескалацията в района и да се работи за реализиране на дълготраен мир в Близкия изток ", съобщи Белият дом.

По-рано Ватиканът заяви, че диалогът, който е траял към 20 минути, " се е фокусирал върху конфликтните обстановки в света и нуждата да се намерят пътища към мира ".

Белият дом сподели, че Байдън е разискал тематиката по телефона и с израелския министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР