Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън участва в отбелязването на прайд месеца в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в бе хазаин на най-голямото тържество за отбелязване на " прайд " месеца в Белия дом, съобщи Ройтерс.

Агенцията показва, че Байдън е отправил апел за нови ограничения в отбрана на правата и сигурността на представителите на ЛГБТ общността на фона на вълната, по неговите думи, от " ужасяващи " набези против тях.

Президентът демократ Байдън насочи апел към Конгреса на Съединени американски щати да одобри закона за равенството, който би трябвало да внесе промени в признатия през 1964 година закон за гражданските права за да включи половата ориентировка и половата еднаквост измежду предпазените права наред с расата, религията, пола и националния генезис, както и да забрани нападателните оръжия, написа Българска телеграфна агенция.

Хиляди посетители пристигнаха за пикника на Южната ливада на Белия дом, в това число министърът на превоза Пит Бутиджидж, първият заемащ този пост в администрацията на Байдън, оповестил се намерено като представител на ЛГБТ общността, и заместник-министърът на опазването на здравето и филантропичните въпроси Рейчъл Ливайн, която е първата транссексуална федерална служителка, одобрена от американския Сенат.

Байдън заяви, че измежду гостите са и оживели след смъртоносната пукотевица в нощния " Клуб Кю " в Колорадо Спрингс през ноември предходната година, както и в нощния гей клуб " Пулс " в Орландо, в щата Флорида, през 2016 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР