Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън обяви извънредно положение в щата Ню Йорк заради снега

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в разгласи, че в щата Ню Йорк е налице изключителна обстановка.

Той подреди федерална помощ в допълнение към напъните на страната и локалната власт да се оправят с изключителните условия след зимната стихия и снеговалеж, почнали на 18 ноември.

Според радио WABC в щата е подложен връх по количество сняг, паднал за 24 часа. На някои места в окръг Ери е записана височина на снега до 1,8 и 2 метра, като най-силен е снеговалежът в общините към град Бъфало. 

Президентът упълномощи Министерството на вътрешната сигурност, Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки (FEMA), да координира всички старания за оказване на помощ при бедствия.

Според NBC губернаторът на щата Кати Хокъл по-рано е определила снеговалежа като " исторически ". Тя разгласи и потреблението на сили на Националната армия за справяне със снега.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР