Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън: Маймунската шарка е по-малка опасност от коронавируса


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи през днешния ден, че не вижда нужда от въвеждането на карантинни ограничения във връзка със случаите на маймунска шарка, които бяха регистрирани в последно време в Европа и Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес. 

„ Не мисля, че опасенията са такива, каквито бяха по отношение на COVID-19 “, сподели през днешния ден американският президент.

Маймунската шарка рядко се среща отвън Африка. От петък обаче бяха доказани 80 случая по целия свят. Въпреки че маймунската шарка принадлежи към същата група вируси като дребната шарка, признаците ѝ са по-леки. Хората се възвръщат от нея за интервал от две до четири седмици, като не се постанова приемане в болница. Понякога обаче болестта приключва със гибел.  

Байдън посочи, че имунизацията против дребна шарка е ефикасна и против маймунската шарка. В отговор на журналистически въпрос дали Съединени американски щати разполагат с задоволителни ресурси от тази ваксина, Байдън сподели: „ Мисля, че имаме задоволително, с цел да се оправим при възможен проблем “. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР