Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън: Русия ще си плати, ако нападне Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че Русия ще понесе " тежки последици ", в случай че нападне Украйна, само че остави вратата за дипломация отворена, споменавайки опцията за разговор, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 136
" Ако Русия е откровена и отвърне на нашите опасения за сигурността посредством разговор, Съединени американски щати и нашите съдружници и сътрудници ще продължат добросъвестно да водят подобен " разговор, съобщи Байдън в известие, публикувано от Белия дом.

" Ако обаче Русия избере да отстъпи от пътя на дипломацията и да нападне Украйна, Русия ще си понесе отговорността и ще се сблъска с бързи и тежки последици ", се споделя в известието.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 136  Полша предвижда усилване на съветското военно наличие в Беларус Полша предвижда усилване на съветското военно наличие в Беларус  Кремъл: Владимир Путин ще разяснява отговорите на Съединени американски щати и НАТО по сигурността, когато сметне за нужно Кремъл: Владимир Путин ще разяснява отговорите на Съединени американски щати и НАТО по сигурността, когато сметне за нужно  Джонсън: Ще кажа на Путин да се отдръпне от ръба в рецесията с Украйна Джонсън: Ще кажа на Путин да се отдръпне от ръба в рецесията с Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР