Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън: Скоро ще изпратя американски войски в Източна Европа

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че " в близко време " ще трансферира американски войски в източноевропейски и натовски страни, предадоха международните организации.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 117
Пентагонът е сложил към 8500 бойци в подготвеност за допустимо разполагане в Европа на фона на скупчването на съветски войски до границата до Украйна.

Скоро ще изпратя американски войски в Източна Европа и в страните от НАТО. Не доста, съобщи американският президент пред публицисти при слизането си от самолета на връщане от щата Пенсилвания, заяви Франс прес.

Байдън обаче повтори, че не става дума за изпращане на войски в Украйна, която не е членка на военния съюз.

Изпращането на войски в страните от източната част на Европа ще е средство за спомагателен напън върху съветския президент Владимир Путин, който съгласно американците може да нападне Украйна през февруари, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 117  Русия е трансферирала кръвни банки към границата си с Украйна Русия е трансферирала кръвни банки към границата си с Украйна  Германското разузнаване: Русия още не е взела решение дали да нападне Украйна Германското разузнаване: Русия още не е взела решение дали да нападне Украйна  Москва вкара забрани на представители на Европейски Съюз да влизат на съветска територия Москва вкара забрани на представители на Европейски Съюз да влизат на съветска територия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР