Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън обяви бедствено положение в Кентъки след смъртоносните торнада

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в разгласи злополучие от федерално значение в щата Кентъки, изумен в петък от смъртоносни торнада. Това значи опция за разпределяне на спомагателна помощ за щата от федералното държавно управление, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Такава помощ ще бъде оказана на потърпевшите лица в осем окръга на Кентъки, изброени в известието на Белия дом. Тя ще включва грантове за краткотрайно настаняване и възобновяване на жилища, заеми за покриване на вредите по незастрахованите парцели, както и други стратегии в помощ на физически лица и притежатели на бизнеси за възобновяване след естественото злополучие.

Губернаторът на Кентъки Анди Бешиър е изискал публично федерална помощ в неделя, откакто торнада пометоха градчето Мейфийлд и унищожиха фабрика. Още същата вечер настояването му е било задоволено.

По думите на Бешиър това са били най-разрушителните торнада в историята на щата. Едно от тях е минало 227 благи (около 365 км), съвсем всичките през територията на Кентъки. Разрушени са били дори устойчиви здания от стомана и тухли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР