Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Джо Байдън: Подготвям всеобхватен план за руско - украинската криза

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че приготвя серия от начинания, целящи да затруднят съветския му сътрудник Владимир Путин да предприеме дейности против Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Украинският министър на защитата Олексий Резников предизвести по-рано през днешния ден, че Русия е струпала над 94 000 военни край границите на Украйна и може би се приготвя за огромна военна интервенция в края на януари.

"Това, което аз върша, е да сформирам това, което съгласно мен е най-всеобхватният и логичен набор от начинания, които да създадат доста, доста мъчно за Путин да продължи с това, което хората се притесняват, че ще направи ", съобщи Байдън. Той добави, че неговата администрация поддържа непрекъснат контакт с Украйна и европейските съдружници.

Високопоставен представител на американското държавно управление посочи, че "от самото начало на тази администрация сме посочили, че Съединени американски щати и нашите съдружници са подготвени да употребяват голям брой принадлежности, с цел да отговорят на нездравословни дейности на Русия и няма да се поколебаем да използваме тези и други принадлежности в бъдеще ".

От своя страна Москва упрекна Киев и Вашингтон в дестабилизиращо държание. Руските управляващи упрекнаха Украйна, че се готви за атака в Донбас, което украинското държавно управление отхвърля изрично.

Байдън не посочи какви ограничения планува, само че съветският външен министър Сергей Лавров, който се срещна с американския си сътрудник Антъни Блинкън през вчерашния ден в Швеция, съобщи, че Съединени американски щати са заплашили с нови наказания Русия. Той не посочи с какви тъкмо, само че увери, че Москва ще отговори на тези дейности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР