Президентът на САЩ Джо Байдън заяви в неделя, че ще

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви в неделя, че ще
Коментари Харесай

Байдън за Тръмп: Не се интересувам какво правят другите хора

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи в неделя, че ще се оправи с вълната от мигранти на южната граница по своя метод. Той не се интересува от рецензиите на своя предходник Доналд Тръмп, който назова единствено " другия човек ", съобщи Washington times.

Така Байдън реагира на известията, че някогашният президент ще посети границата сред Съединени американски щати и Мексико, с цел да подчертае рецесията след неговото ръководство. Тръмп сподели пред Fox News, че може да посети границата през идващите няколко седмици по молба на чиновниците на митниците и граничната отбрана на Съединени американски щати.

" Изготвяме проект, с който се усещам доста убеден и не ме интересува какво прави другият човек ", сподели Байдън.

Аз управлявах Съединени американски щати по-добре от Джо Байдън и Барак Обама. Това съобщи в изявление за FOX някогашният американски президент Доналд Тръмп

Очаквано, Тръмп разкритикува остро всичко казано от Байдън и дефинира като неистини рецензиите на демократа за работата на предходната администрация.
 Тръмп: Аз управлявах по-добре от Байдън и Обама
Тръмп: Аз управлявах по-добре от Байдън и Обама

След първата конференция на новия американски президент

Президентът отбрани в четвъртък политиката на администрацията си по отношение на имигрантите. Той удостовери даването на заслон на непридружени деца мигранти, пресичащи границата на Съединени американски щати от Мексико. Байдън сподели пред кореспонденти, че никоя предходна администрация не е отказвала грижи и заслон на деца, идващи от Мексико - с изключение на тези на неговия предходник Доналд Тръмп. Вицепрезидентът Камала Харис управлява дипломатическите старания с Мексико, Хондурас, Гватемала и Салвадор, ориентирани към прекъсване на миграционния поток.

Според Тръмп, неговата политика е била ориентирана към това идващите да не бъдат допускани в Съединени американски щати, тъй като " щяха да завладеят и унищожат страната ни ". Вместо това, демократите би трябвало да завършат стената по границата.
 Долната камара на Конгреса на Съединени американски щати откри пътя на
Долната камара на Конгреса на Съединени американски щати откри пътя на " Мечтателите " към натурализация

Камарата на представителите на Съединени американски щати прокара два проектозакона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР