Президентът на САЩ Джо Байдън заяви в изказването си в

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви в изказването си в
Коментари Харесай

Байдън: Пандемията на неваксинираните трябва да спре, неваксинираните забавят икономиката

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи в изявлението си в петък, че неимунизираните американци предизвикват " доста вреди " на страната , като излагат на риск стопанската система й и забавят възобновяване , оповестява ЕнБиСи.

" Отказът от имунизация коства доста на всички " , съобщи Байдън и добави, че продължава напред със наложителната имунизация на всички места, където може, като към този момент изисква две трети от американските служащи да бъдат имунизирани.

Байдън също по този начин означи, че здравните организации дружно с държавното управление се стремят да разширят програмата за бустер дози и в последна сметка ще разрешат тя да бъде управлявана на необятната общност.

Байдън приканва американците да получат бустери, споделя, че скоро ще направи същото. Директорът на CDC Рошел Валенски съобщи рано в петък, че организацията поучава за трета доза от имунизацията на Pfizer за възрастни хора и някои рискови групи, в това число съществени служащи като учители и чиновници на хранителни магазини, като отива по-далеч от рекомендациите на група от съветници на CDC.
 60% от гласоподавателите в Съединени американски щати поддържат наложителната Covid имунизация
60% от гласоподавателите в Съединени американски щати поддържат наложителната Covid имунизация

38% желаят да се удвоят напъните за имунизиране на останалите неимунизирани американци

" Ако сте получили имунизацията Pfizer през януари, февруари, март тази година и сте на възраст над 65 години, отидете да вземете бустер ", сподели Байдън в петък. " Или в случай че имате заболяване като диабет или сте служащ на първа линия, като здравен служащ или преподавател, в този момент можете да получите безвъзмезден бустер. Аз ще си направя бустер, мъчно е да призная, че съм над 65 години, само че ще си направя бустер. "

Официални лица обявиха, че данните от Израел и Англия демонстрират признаци на намаляване на отбраната , изключително при възрастните хора и че е належащо да се работи бързо .

Байдън сподели, че в последна сметка неговата администрация възнамерява да даде бустери на всички американци. За тези, които са получили имунизациите Moderna и Johnson & Johnson, той сподели, че те към момента имат високо равнище на отбрана и че учените работят за обзор на данните.

CDC съобщи, че хората на възраст над 65 години и жителите на старешки дом би трябвало да получат бустер шест месеца след втората си доза , дружно с тези на 50 до 64 години, които имат главно заболяване. Тези от 18 до 49 години с медицински положения или които са изложени на нараснал риск заради професионална или институционална среда могат да получат ваксина.
 Байдън вижда пандемия на неимунизирани, милиони федерални чиновници би трябвало да се имунизират
Байдън вижда пандемия на неимунизирани, милиони федерални чиновници би трябвало да се имунизират

Няма да има уволнени, който откаже - проби, отдалеченост, маски и ограничавания за пътешестване

Байдън още веднъж прикани неимунизираните американци за разпространяването на вируса и подлага на критика държавните чиновници, които повдигнаха подозрения по отношение на имунизациите. Сред допустимите за ваксина 75% са най-малко отчасти имунизирани. Броят на новите случаи стартира да понижава този месец след повишаване, провокирано от Делта разновидността, което докара до препълване на лечебните заведения с най-вече неимунизирани пациенти .

" Постъпете вярно, разбирам, че има доста дезинформация , с която сте подхранвани, пробвайте се да преразгледате това, да стигнете до хора, на които имате доверие, които са имунизирани и да ги питате ", сподели Байдън.

" Ваксинирайте се . Но освен тъй като го споделям аз, слушайте гласовете на неимунизираните американци, лежащи в лечебни заведения , поели последния си мирис и безусловно споделят - " единствено в случай че бях имунизиран ". "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР