Президентът на САЩ Джо Байдън заяви днес пред украинския си

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви днес пред украинския си
Коментари Харесай

Байдън очаква с нетърпение Украйна да се присъедини към НАТО, когато му дойде времето

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи през днешния ден пред украинския си сътрудник Володимир Зеленски, че с неспокойствие чака деня, в който ще може да посрещне разкъсваната от война страна в НАТО, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Агенцията отбелязва, че Байдън е споделил това за да успокои рецензиите по отношение на неотдавнашните му мнения, че в този момент не е време за участие на Украйна във военния алианс.

" Вашата устойчивост и увереност са образец за целия свят ", сподели Байдън на Зеленски преди двустранната им среща.

Американският президент призна, че схваща разочарованието на украинския водач, че не е получил задоволително бързо нужната му помощ.

" Обещавам ви, че Съединени американски щати вършат всичко допустимо, с цел да получите това, от което се нуждаете ", сподели Байдън в наличието на публицисти.

" Очаквам с неспокойствие деня, в който ще проведем срещата, на която ще отпразнуваме вашето публично участие в НАТО ", добави той.

Преди да отпътува от Съединени американски щати за срещата на НАТО, Байдън съобщи в изявление за телевизия Си Ен Ен, че съгласно него към момента не е настъпил моментът Украйна да се причисли към НАТО. Ако Украйна стане член в този момент, " ние ще бъдем във война с Русия ", сподели той.
Байдън бе запитан през днешния ден от публицист какъв брой скоро след войната би желал Украйна да се причисли към НАТО и отговори: " След час и 20 минути. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР