Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че Twitter, който беше

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че Twitter, който беше
Коментари Харесай

Демокрацията е в опасност: Байдън заяви, че Twitter бълва лъжи по целия свят

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че Twitter, който беше платен от бизнесмена Илон Мъск, е почнал да изригва неистини по целия свят.

„ И в този момент това, за което всички се тревожим: Илон Мъск излиза и купува инструмент, който изпраща... който бълва неистини по целия свят “, цитира РИА Новости думите на американския водач.

В сряда Мъск разгласи желанието си да трансформира услугата за микроблогинг в най-точния източник на информация в света.

Социалната мрежа също по този начин стартира да маркира изявления и на Белия дом като неточни. Например американският деятел Спайк Коен разгласява в Twitter екранна фотография на известие от Белия дом, че възрастните хора са получили оптимално най-високите обществени помощи за последните 10 години при президентството на Джо Байдън. От обществената мрежа му отвърнаха, че и инфлацията към този момент е най-високата от десетилетия насам.

Припомняме, Мъск оглави обществената мрежа на 28 октомври. Той означи, че е придобил Twitter, с цел да поддържа платформа, където може да се разискват разнообразни въпроси по „ здравословен “ метод, без да прибягва до свирепост. Предприемачът акцентира, че в близко бъдеще Twitter ще образува съвет за модериране на наличието, който също ще взема решения по проблеми с възобновяване на акаунта. В същото време няма да се вземат значими решения преди свикването на този съвет.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР