Президентът на САЩ Джо Байдън вярва, че е в най-добрата

...
Президентът на САЩ Джо Байдън вярва, че е в най-добрата
Коментари Харесай

Байдън вижда себе си като най-добрия кандидат да победи Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън има вяра, че е в най-хубавата позиция от своите съпартийци да победи своя предходник Доналд Тръмп на президентските избори през 2024 година

„ Аз не съм единственият представител на Демократическата партия, който може да отбрани демокрацията, само че съм в най-хубавата позиция да подсигурявам, че индивидът, който може да съставлява опасност за демокрацията няма да стане президент “, сподели Байдъ в,интервю за ProPublica в отговор на въпрос за какво счита себе си за най-хубавия претендент на президентските избори на Демократическата партия.

Държавният глава не отговори на въпроса дали Тръмп би трябвало да бъде дисквалифициран от присъединяване в идващите президентски избори поради ролята му в събитията от 6 януари 2021 година, когато последователи на отиващия си президент превзеха Капитолия. “Конституционните специалисти имат разнообразни визии по този въпрос. Няма да изразя мнение сега ”, сподели Байдън.

По-рано Тръмп и Байдън оповестиха желанията си да вземат участие в президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година Според последните социологически изследвания Тръмп има преимущество във връзка с поддръжката на гласоподавателите. В същото време някои членове на партията през последните месеци показаха подозрения по отношение на целесъобразността на номинирането на Байдън като претендент на демократите заради възрастта му.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР