- Президентът на САЩ Джо Байдън въведе нови персонални санкции

...
- Президентът на САЩ Джо Байдън въведе нови персонални санкции
Коментари Харесай

Войната: Google удари Русия

- Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън вкара нови лични наказания против съветски служители и олигарси и членове на техните фамилии. Сред тях са предприемачите Алишер Усманов, Аркадий и Борис Ротенберг, прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, шефът на ВТБ Игор Шувалов, ръководителят на «Ростех» Сергей Чемезов други

- 8000 до момента са арестуваните на митингите против войната в Украйна в разнообразни градове на Русия, като единствено за 3 март са 409

- Гугъл спря продажната на реклама в Русия, включително и в YouTube

- На мача за купата на Англия по футбол сред " Евертън " и петодивизионния " Боръм Ууд " също поддържаха Украйна

- Руският милиардер Олег Дерипаска за повторно се разгласи срещу войната в Украйна. “Мирът е доста необходим! Да се протакат договарянията е безумство! Украйна от дълго време е нуклеарна страна - на нейна територия с изключение на Чернобилската АЕЦ има още 15 атомни енергоблока и 3 складове за нуклеарно гориво. За неразбиращите - поради всеки случай на тези обекти нашите наследници на територията на европейска Русия, Украйна, Европа ще ни проклинат 200 години”, написа той.

- Правителството на Чехия утвърди предаването на Украйна на оръжие и муниции за към $730 хиляди.

- Канада желае Русия да бъде изключена от Интерпол

- Частен аероплан с руснаци бе арестуван в Канада. “Ще продължим да държим Русия виновна за нахлуването в Украйна”, разяснява канадският министър на превоза Омар Алгабра.

- LEGO приключва доставките за Русия

- Германия стартира да купува газ, заобикаляйки Русия.

- Масово неодобрение се надига против упорството на Герхард Шрьодер да стои в бордовете на съветски енергийни компании. “Моят съвет към Шрьодер е да се откаже от тия постове”, съобщи канцлерът на Германия Олаф Шолц. ГСДП заплаши Шрьодер с изключване. Хановер се кани да му отнеме купата почетен жител. Голяма част от сътрудниците му напуснаха. Шрьодер е отпред на борда на шефовете на “Роснефт” и влиза в управлението на “Северен поток-1” и “Северен поток-2”

- Цените на почивките в Турция са се повишили с над 80%, а в Египет — с 65%, заяви Асоциацията на съветските туроператори.

- Израелският музей на холокоста «Яд Вашем» помоли Съединени американски щати да не глобяват олигарха Роман Абрамович, наблягайки неговата благотворителна активност в Израел.

- Airbnb стопира работа в Русия и Беларус
ТЕМА преди 16 минути 360 преди 4 часа 5260 преди 10 часа 2967
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР