Президентът на САЩ Джо Байдън смята, че алтернатива на строгите

...
Президентът на САЩ Джо Байдън смята, че алтернатива на строгите
Коментари Харесай

Байдън: Изборът беше Трета световна война или санкции |

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън счита, че опция на строгите наказания, които Вашингтон наложи на Москва, би била " трета международна война ". Това декларира американският водач в изявление с блогъра Брайън Коен, оповестено в YouTube  в събота.

„ Вижте, имаше два разновидността: да стартира трета международна война, да стартира физическа война с Русия или вид номер две: да се уверите, че страна, която работи толкоз в несъгласие с интернационалното право, ще заплати цената за това, което направи “, съобщи президентът на Съединени американски щати. 

Според него санкциите няма да постигнат незабавно стремежи от Вашингтон резултат.

" Няма такива наказания, които дават неотложен резултат. Не може да обявиш наказания и по отношение на някого и да твърдиш, че той към този момент няма да бъде президент на Русия. Но мисля, че тези наказания са най-големите стопански и политически наказания в историята “, сподели американският водач. Той изрази убеденост, че Русия ще заплати " сериозна цена както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект, изключително в дълготраен проект ".



На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас за помощ. Тогава той съобщи, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, а задачата е " демилитаризация " и " денацификация " на страната.

Редица страни, в това число Съединени американски щати, оповестиха строги наказания против Русия. В петък (25 февруари) Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи наказания против Путин, съветския външен министър Сергей Лавров, съветския министър на защитата Сергей Шойгу и началника на съветския общоприет щаб Валери Герасимов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР