Президентът на САЩ Джо Байдън ще проведе видео разговор във

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще проведе видео разговор във
Коментари Харесай

Байдън ще заседава онлайн с лидери от държави в ЕС, ЕК и НАТО

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще организира видео диалог във вторник с водачите на страни, съдружници и сътрудници на Съединените щати, и ще разиска с тях координацията на ограниченията против Руската федерация и поддръжката за Украйна. Срещата е авансово планувана, излиза наяве от публикувания при започване на седмицата от Белия дом график на американския президент.

" Байдън ще организира видеоразговор по предпазена видеовръзка със съдружници и сътрудници, с цел да разиска продължаващата поддръжка за Украйна и напъните, ориентирани към привличане под отговорност на Русия ". Началото на диалога е планувано за 9:45 часа локално време (15:45 българско време).

Предварително плануваната онлайн среща бе доказана и от френски медии, които се базират на известие на Елисейския замък

Френският президент Еманюел Макрон и американският му сътрудник Джо Байдън ще проведат среща с други държавни глави поради новата атака на съветските войски в Донбас, показва френският ефирен канал BFMTV, базирайки се на свои източници в Елисейския замък.

Очаква се в нея да се включат държавните ръководители на Германия, Англия, Канада, Италия, Полша и Румъния. Ще вземат участие и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР