Президентът на САЩ Джо Байдън ще наложи забрана за влизане

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще наложи забрана за влизане
Коментари Харесай

САЩ отново затварят границите за пътуващи от Европа

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще наложи възбрана за влизане в страната на чужденци , които неотдавна са били в ЮАР. Тя влиза в действие от събота в опит да се спре разпространяването на новия вид на ковид. Това заяви върховен представител на публичното опазване на здравето на Съединени американски щати пред " Ройтерс ".

Днес Байдън също ще върне възбраната за влизане на територията на страната на съвсем всички чужденци, които са били в Бразилия, Англия, Ирландия и 26 страни от Шенгенската зона.
 Байдън подреди тест и карантина за пътуващите до Съединени американски щати
Байдън подреди тест и карантина за пътуващите до Съединени американски щати

Задължително носене на маска в превоза

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп издаде заповед на 18 януари тези ограничавания за Бразилия и Европа да бъдат анулирани от вторник, 26 януари, само че Байдън ще анулира това решение.

Новият американски водач подхваща нападателни дейности в битката с вируса.

Някои здравни представители се тревожат, че имунизациите може да не бъдат ефикасни против варианта от ЮАР , който усилва вероятността от повторна болест.

Щамът от африканската страна, прочут като 501Y.V2, е 50% по-вирулентен и е засечен към този момент в минимум 20 страни . Вариантът към момента не е засечен в Съединени американски щати, само че минимум 20 американски щата са записали английския вид, прочут като B.1.1.7. Ваксините наподобява са ефикасни против английските разновидности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР