Президентът на САЩ Джо Байдън ще бъде гост в следващия

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще бъде гост в следващия
Коментари Харесай

Байдън участва в автомобилното шоу на Джей Лено

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще бъде посетител в идващия епизод на „ Гаражът на Джей Лено “ по CNBC. Това заяви помощникът на президента Меган Хейс в своя Twitter.

„ Беше в действителност ужасно. Още по-забавно беше да карам остарелия си Corvette. Говорихме [б.р. с Джей Лено] за това по какъв начин електрическите транспортни средства ще трансформират околната среда в Съединените щати “, сподели американският президент след записа на шоуто на именития тв водещ.

. with talking electric vehicles for an upcoming episode of Jay Leno’s Garage. But first, a drive in his corvette.
— Meghan Hays (@MegHays46)

Байдън към този момент взе участие в фотоси на предаването през  2016 година

По-рано през този месец американският президент подписа закон, насърчаващ прехода на семействата към чиста сила и електрически автомобили. По калкулации на специалисти, това би им донесло икономии от по над  000 $ годишно. Също по този начин ще могат да се получават отстъпки или данъчни облекчения при закупуване на термопомпи или инсталиране на слънчеви панели, което води до икономисване на още $750 за година. Ще бъдат въведени и облекчения за закупуване на електрически транспортни средства, които ще оказват помощ за икономисване на до Щатски долар 950 на година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР