Президентът на САЩ Джо Байдън ще бъде домакин на украинския

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще бъде домакин на украинския
Коментари Харесай

Зеленски отива в Белия дом, докато военната помощ за Киев на САЩ остава неясна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще бъде хазаин на украинския президент Володимир Зеленски в Белия дом във вторник , оповестява CNN. Това се случва, до момента в който Украйна остават в застой в Конгреса.

Отбелязва се, че визитата, което Белият дом разгласи в неделя, е второто за Зеленски във Вашингтон от началото на войната в Украйна.

за обвързване на измененията в имиграционната и граничната политика с пакета за незабавна помощ, който ще обезпечи финансиране за Украйна и Израел , преди законодателите да изоставен града за празниците.
 Байдън прикани Конгреса: Без помощ за Киев, подаряваме на Путин успеха
Байдън прикани Конгреса: Без помощ за Киев, подаряваме на Путин успеха

Часове педи гласуването и закани на републиканците, че ще го блокират

Срещата има за цел да " подчертае непоклатимия ангажимент на Съединените щати да поддържат народа на Украйна, до момента в който се пази против бруталната инвазия на Русия, съобщи прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер в изказване. Докато Русия ускорява ударите си с ракети и безпилотни самолети против Украйна, водачите ще обсъдят незабавните потребности и жизненоважното значение на продължаващата поддръжка от страна на Съединените щати в този сериозен миг ", сподели тя.

Ако Конгресът не реализира договорката преди празниците, като Украйна за евентуална сметка на военната подготвеност на Съединени американски щати. Висши чиновници на администрацията на Байдън сигнализираха от седмици по отношение на изчерпването на финансирането за Украйна и евентуалните последствия.
 Зеленски контракти с Байдън взаимно произвеждане на оръжие
Зеленски контракти с Байдън взаимно произвеждане на оръжие

През декември тази година ще се организира специфична конференция с присъединяване на украински и американски производители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР