Президентът на САЩ Джо Байдън се загуби по време на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се загуби по време на
Коментари Харесай

Джо Байдън се загуби по време на срещата на Г-7

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се загуби по време на срещата на Г-7 в Корнуол. Видео със смущаващия миг бе оповестено в обществените мрежи.

От фрагментите се вижда по какъв начин 78-годишният американски държавен глава върви по откритата тераса на заведение, където са седнали публицисти. Байдън наподобява комплициран, стопира и стартира да се оглежда. Американският президент е самичък.

Журналистите го питат по какъв начин минава срещата на водачите от Г-7, а Джо Байдън дава отговор с сбитото " Много добре ". В този миг на терасата се появява брачната половинка му Джил, която го хваща за ръката и го води.

Това е вторият гаф на американския държавен глава в Корнуол, откакто той и брачната половинка му нарушиха кралския протокол. Според разпоредбите членовете на кралското семейство, в това число английската кралица Елизабет II, би трябвало да дойдат последни на събитието. Джо и Джил Байдън обаче се появиха след Нейно Величество.

В средата на март американският президент падна, до момента в който изкачваше стълбата към държавния аероплан " Еър форс уан ", с цел да отпътува за Атланта. Той залитна на няколко пъти, падна на едното си коляно и едвам се хвана за металния парапет. Месец по-късно, изнасяйки тирада за Русия на конференция в Белия дом, Джо Байдън обърка семейството на съветския водач Владимир Путин и го назова Клутин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР