Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато
Коментари Харесай

Байдън се спъна и падна при раздаване на дипломи в Колорадо

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се спъна и падна, до момента в който раздаваше дипломи на гала по дипломирането в Академията на военновъздушните сили на Съединени американски щати в Колорадо в четвъртък, оповестява Би Би Си.

Байдън, който е най-възрастният настоящ президент на Съединените щати е на 80 години. Той беше забелязан да се изправя от чиновници на военновъздушните сили и да се връща към мястото си без непозната помощ.

Президентът остана прав към час и половина, с цел да се ръкува с всеки от 921-те завършващи кадети.

US President Joe Biden trips and falls at Colorado event
— BBC News (World) (@BBCWorld)

Според известието на пресцентъра на Белия дом той се е спънал в чувал с пясък. Кадри от случая демонстрират, че Байдън наподобява сочи към черен чувал с пясък на сцената, откакто още веднъж е стъпил на крайници.

" Той е добре. Имаше торба с пясък на сцената, до момента в който той се ръкуваше ", написа в " Туитър " шефът по връзките на Белия дом Бен Лаболт.

 Байдън става на 80, а американците си задават въпроса по кое време човек е прекомерно остарял Байдън става на 80, а американците си задават въпроса по кое време човек е прекомерно остарял

Президентът беше забелязан да подтичва назад към кортежа си, когато церемонията завърши малко след рухването му.

В речта си пред абитуриентите Байдън предизвести възпитаниците на Военновъздушната академия, че ще се изправят пред все по-нестабилен свят с провокации от Китай през Русия до измененията в климата.

" Светът има потребност от вас ", сподели той, приветстван бурно.

Последните изследвания сочат, че болшинството от гласоподавателите в Съединени американски щати се тормозят от възрастта на президента. Байдън разгласи, че ще се кандидатира за втори мандат на изборите през 2024 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР