Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува с възрастта си

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува с възрастта си
Коментари Харесай

Байдън се шегува с възрастта си

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се пошегува с възрастта си по време на обичайна вечеря на кореспондентите към Белия дом, предадоха международните организации.

По традиция медийният хайлайф на Вашингтон, както и политици и звезди се събраха в хотел " Хилтън " в столицата за това събитие. На доктрина то се организира в чест на първата смяна на американската Конституция, защитаваща свободата на словото. Но на процедура събитието протича с доста смешки по наболели тематики, като неведнъж шегите са и много хапливи.

Така да вземем за пример на тазгодишната вечеря хумористът от " Дейли шоу " по телевизия " Комеди сентръл " Рой Ууд-младши напомни, че в случай че Байдън бъде избран отново следващата година на президентските избори и встъпи в служба публично през 2025 година, то той ще остане на президентския пост до 86-годишна възраст. После той напомни, че във Франция пък има вълна от митинги против пенсионна промяна, която усили възрастта за пенсиониране от 62 на 64 години.

" Французите се разпалиха, тъй като не желаеха да работят до 64 години. А през това време в Америка, ние имаме един човек, който в този момент е на 80 години, който ни умолява да го оставим да работи още четири години ", иронизира Ууд. Това предизвика необятна усмивка от страна на Байдън.

" Лозунгът на Байдън е: " Оставете ме да свърша работата, само че това не е девиз за предизборна акция, а умоляване ", добави хумористът. " Каквото си желаете говорете за нашия президент, само че когато той се разсънва от сиестата си, работата е свършена ", акцентира той.

" Наричайте ме остарял, само че аз назовавам това умел и закален. Казват, че съм същинска антика, само че аз споделям, че съм умен. Казват, че не съм въобще млад, само че Дон Лемън (доскорошен публицист от Си Ен Ен - бел.ред.) би споделил, че аз не съм първа младост ", пошегува се Байдън.

Лемън наскоро беше отхвърлен от Си Ен Ен, откакто породи дискусия, заявявайки, че кандидатката за президентските избори Ники Хейли, която е на 51 години, не е първа младост.

Байдън резервира и един язвителен коментар по адрес на медийния магнат Рупърт Мърдок, който е на 92 години и е притежател на консервативната телевизия " Фокс нюз ".

" Можете да решите, че не обичам Мърдок, само че това не е правилно. Как мога да не обичам един човек, който ме прави да наподобявам като Хари Стайлс ", пошегува се Байдън, визирайки младата английска поп звезда.

На вечерята на кореспондентите участваха 2600 души и банкетната зала беше претъпкана. 

Преди проявата Байдън се срещна със фамилията на задържания и упрекнат в шпионаж в Русия публицист от " Уолстрийт джърнъл " Еван Гершкович. После той увери, че Съединени американски щати работят всеки ден, с цел да реализиран неговото освобождение.

Сред поканените на вечерята беше и Бритни Грайнър, двойна златна олимпийска медалистка и фигура в американското ЛГБТ придвижване. Тя беше задържана и наказана в Русия за трафик на неразрешени вещества и бе разменена в края на предходната година против намиращия се в американски затвор съветски търговец на оръжие Виктор Бут. Тя се зарече да се бори за освобождението на всички, които са непозволено задържани в други елементи на света, осведоми Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР