Президентът на САЩ Джо Байдън се оттегли за кратко на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се оттегли за кратко на
Коментари Харесай

Джо Байдън празнува Деня на благодарността в имот на американски милиардер

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се отдръпна за малко на от натовареното всекидневие на Белия дом на шикозния остров Нантъкет , където по-късно през днешния ден ще чества Деня на благодарността със фамилията си, съобщи Франс прес.
 Джо Байдън отпътува летище Getty Images
Байдън и брачната половинка му Джил вървят от 40 години на острова, ситуиран край крайбрежията на щата Масачузетс, с цел да отбележат празника. Семейството тази година е отседнало в парцела на милиардера Дейвид Рубенщайн , съосновател на огромна финансова група. Резиденцията му се извисява тъкмо над пристанището на Нантъкет. Заради това посещение обаче републиканската съпротива упрекна Байдън, че принадлежи към един ляв хайлайф , който се е изолирал от действителността на междинната класа.
 Джо Байдън отпътува летище Getty Images
Тази година Байдън ще чества спокоен след привършване на няколко сполучливи каузи . Първо той подписа законопроекта за огромния проект за вложения в инфраструктурата в размер на 1,2 трилиона $. После неговата партия реализира и консенсус по законопроекта за обществени и климатични промени и той беше пратен за наново четене в Сената, отбелязва Франс прес. Освен това Байдън взе участие във виртуална среща на върха с китайския си сътрудник си Цзинпин и в среща на върха с водачите на Мексико и Канада. И не на последно място той помилва две пуйки и те бяха пощадени от ориста да бъдат превърнати в ястие за празничната софра на Деня на благодарността.
 Джо Байдън отпътува летище Българска телеграфна агенция
Същевременно персоналният му доктор разясни, че Байдън е в положително здраве , а отстраненият му предходната седмица полип е бил доброкачествено образувание, което е нараствало постепенно, само че е имало капацитета да се трансформира в предракова лезия. Байдън се подложи и на интервенция по премахване на сходен полип и през 2008 година, съобщи лекар Кевин О'Конър. Сега президентът ще се подлага на рутинни прегледи и ще би трябвало да си направи нова колоноскопия след 7-10 години, съобщи Асошиейтед прес. 
Jill and I know firsthand what it means to be a military family, and we’re so grateful for everything they do. It was an honor to celebrate an early Thanksgiving with them last night at Fort Bragg.
— President Biden (@POTUS)  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР