Президентът на САЩ Джо Байдън се очаква да обяви във

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се очаква да обяви във
Коментари Харесай

Очаква се Байдън днес да обяви важна новина

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се чака да разгласи във вторник, че ще се кандидатира за втори мандат , с което ще се впусне на рекордната възраст от 80 години в нова гневна акция за Белия дом и евентуален реванш против Доналд Тръмп.

" Бъдете на линия ", сподели Байдън пред кореспонденти в Белия дом в понеделник.

Очаква се демократът да разгласява видеопослание, тъкмо както направи преди тъкмо четири години, когато разгласи в последна сметка сполучливата си кандидатура да победи Тръмп през 2020 година

След поредност от огромни законодателни победи и съдбоносни външнополитически битки през първите две години от мандата си Байдън няма действителен кандидат от Демократическата партия.

Очаква се обаче той да се сблъска с непрекъснати и яростни рецензии поради възрастта си.

В края на втория си мандат ветеранът демократ щеше да навърши 86 години. Дори и медицинският обзор през февруари да откри, че той е " кадърен " да извършва президентските си отговорности, мнозина, в това число и от личните му гласоподаватели , считат, че той е прекомерно остарял.
 Втори мандат: Байдън афишира кандидатурата си идната седмица
Втори мандат: Байдън афишира кандидатурата си идната седмица

Битката за Белия дом

Проучване на NBC News, оповестено през уикенда, сподели, че 70 % от американците, в това число 51 % от демократите, считат, че той не би трябвало да се кандидатира.

Шестдесет и девет % от всички респонденти, които са декларирали, че не би трябвало да се кандидатира, са показали опасенията за възрастта му като съществена или второстепенна причина.

Байдън обича да дава отговор на тези опасения с думите: " гледайте ме " - което значи, че гласоподавателите би трябвало да се съсредоточат върху политическите му победи вкъщи и организирането на невиждан западен съюз, който да помогне на Украйна да се отбрани от съветското навлизане .

През идната година и половина Байдън ще има всички преимущества на служебното състояние, подсилен от обединена партия, до момента в който републиканците едвам в този момент стартират объркания примитивен сезон.
 Байдън удължи възбраната за съветски кораби в американски пристанища
Байдън удължи възбраната за съветски кораби в американски пристанища

Мярката бе наложена преди година поради войната в Украйна

Тръмп, макар че стана първият някогашен или настоящ президент, против който е повдигнато наказателно обвиняване - и е изправен пред инспекции на опита му да преобърне загубата си от Байдън на изборите през 2020 година - е преобладаващият претендент за президент измежду републиканците .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР