Президентът на САЩ Джо Байдън се обръща към нацията от

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се обръща към нацията от
Коментари Харесай

Байдън: Защитата на демокрацията е по-важна от която и да е титла

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се обръща към нацията от Овалния кабинет на Белия дом. В обръщението той сподели, че предава щафетата на идващото потомство. Той уточни причините си за отдръпването, като сподели, че „ отбраната на демокрацията е по-важна от която и да е купа “ в първото си обществено послание след известието, че се отдръпва от конкуренцията за президентския пост.

Той не назова Тръмп поименно, само че дефинира републиканския претендент като екзистенциална опасност за демокрацията. „ Нищо не може да попречи на спасяването на нашата народна власт “, сподели той. „ И това включва персоналните упоритости ".

" Реших, че най-хубавият метод да продължим напред е да предам щафетата на идващото потомство, тъй като това е най-хубавият метод да обединим страната ", сподели още Байдън.

Байдън сподели, че е признателен, че е бил президент, като изясни, че в никоя друга страна дете със заекване не би могло да заеме президентския пост. Държавният глава се обърна към американците с молба „ да запазят вярата “, тъй като „ концепцията за Америка е в техните ръце “. Привърженици на президента Байдън се събраха пред Белия дом в символ на поддръжка, до момента в който президентът обясняваше отдръпването си. Някои от тях държаха плакати с надпис: „ Обичаме Джо “ под звуците на духов оркестър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР