Президентът на САЩ Джо Байдън съобщи, че е разговарял с

...
Президентът на САЩ Джо Байдън съобщи, че е разговарял с
Коментари Харесай

Войната в Украйна е в "критичен момент": Байдън

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън заяви, че е разговарял с украинския министър-председател Денис Шмихал, който тази заран е бил в Белия дом и се е срещнал със съветника по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан, както и с дипломат Оксана Маркарова, съобщи CNN.

" Проведохме добра полемика. Говорих за това, за което ще ви опиша през днешния ден, както и за това, че той благодари на американския народ за поддръжката, схваща, че тя е забележителна, и говорихме за това, че би трябвало да запазим всички дружно във връзка с Европа, Европейския съюз и други, в напъните да спрем бруталността на Путин ", сподели Байдън.

Байдън съобщи, че би трябвало да се отдаде " голямо самопризнание " на организациите на място, които разкриват " военни закононарушения "

" Сега всичко е ясно на целия свят. Сега [Русия] започва и пренасочи акцията си за завладяване на нови територии в Източна Украйна и в този момент се намираме в сериозен миг, в който те ще приготвят сцената за идната фаза на тази война ", продължи Байдън.

 

Съединени американски щати и техните съдружници " работят допустимо най-бързо ", с цел да дават оръжия на украинските сили, с цел да защитят страната си, сподели той и разгласи още 800 милиона $ военна помощ.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР