Президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна

...
Президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна
Коментари Харесай

Тръмп: Политиката на Байдън в Украйна може да доведе до Трета световна война

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън с политиката си към Украйна може би тласка човечеството към Трета международна война. Това мнение изрази някогашният американски водач Доналд Тръмп, оповестява ТАСС.

 

" Ако следите и разбирате стъпките, които Байдън подхваща във връзка с Украйна, той систематично, само че може би неумишлено, ни тласка към това, което скоро може да се трансформира в Трета международна война. Не е ли полуда това полуда? ", написа Тръмп в обществената си мрежа Truth Social.

 

Говорейки на протест във Флорида през вчерашния ден, Доналд Тръмп сподели, че в случай че бъде избран отново отпред на американската администрация, незабавно ще се обади на съветския водач Владимир Путин и украинския президент Владимир Зеленски и ще провежда среща за разрешаване на обстановката към Украйна допустимо най-скоро.

 

„ Същата вечер, когато схвана за успеха си, ще се обадя на двама души – Зеленски и Путин – и ще им кажа: „ Трябва да се срещнем. „ Гарантирам, че мога да разреша всичко “, сподели Тръмп на протест пред свои поддръжници в щата Флорида - Ще сключим съглашение в границите на 24 часа ".

 

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година

На 15 ноември 2022 г.Тръмп разгласи, че ще издигне още веднъж кандидатурата си на президентските избори, показва ТАСС.

 

Източник: ТАСС
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР