Президентът на САЩ Джо Байдън разбуни обществеността в сряда, изнасяйки

...
Президентът на САЩ Джо Байдън разбуни обществеността в сряда, изнасяйки
Коментари Харесай

СМУТ В БЕЛИЯ ДОМ: Джо Байдън обяви, че има рак

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разбуни обществеността в сряда, изнасяйки тирада за замърсяването и световното стопляне. Байдън разгласи, че е болен от рак, което накара Белия дом да реагира бурно.

Американският президент (79) разяснява замърсяването, породено от петролните рафинерии в щата, в който е роден и израснал. Байдън е от Клеймонт, Делауеър, щат, който от дълго време държи черния връх по брой заболели от рак.

„ И заради тези рафинерии аз и доста хора, с които съм израснал, се разболяхме от рак и по тази причина Делауеър имаше най-голям % на рак в нацията от доста години “, сподели Байдън.

Говорителят на Белия дом Андрю Бейтс, запитан от " Ню Йорк пост " дали американският президент има рак, изясни, че преди да встъпи в служба президент, Байдън е имал няколко типа рак на кожата, които са били лекувани и отстранени.

Американската общност е объркана от обстоятелството, че Байдън употребява настоящо време вместо минало време, когато приказва за рака си. Допълнително комплициране е отчетът от неговия доктор доктор Кевин О`Конър.

Лекарят написа в отчета, че Байдън има рак на кожата, само че той е породен от престой на слънце без носене на предпазен фактор и не се загатва излагане на химикали и замърсяване. В младостта си Байдън е работил като избавител на басейн, заради което е бил непрекъснато изложен на слънчевите лъчи. Миналата година неговият доктор сподели в отчет, че " сега няма сектори от кожата на президента, които да наподобяват подозрителни ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР