Президентът на САЩ Джо Байдън продължава да налива масло в

...
Президентът на САЩ Джо Байдън продължава да налива масло в
Коментари Харесай

Роджър Уотърс обясни на CNN кой е виновен за конфликтите в Украйна и Тайван

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън продължава да налива масло в огъня на украинския спор, сподели в изявление за CNN английският музикант Роджър Уотърс, един от създателите на Pink Floyd.

" Това е тежко закононарушение. Защо Съединените щати не призоват украинския президент Володимир Зеленски да стартира договаряния с Москва за преустановяване на този ужасяващ спор? " попита той.

Освен това, по негово мнение, точно Северноатлантическият алианс се трансформира в основния провинен за рецесията.

„ Всяка война стартира от нещо някъде. Тази стартира през 2008 година (на срещата на върха на НАТО за първи път беше повдигната тематиката за участието на Украйна и Грузия). Руската специфична интервенция беше отговор към блока за напредването му чак до границите на Русия. Въпреки че алиансът даде обещание да не прави това, в подмяна на това Горбачов изтегли руските войски, стоящи пред прага на Западна Европа ", сподели Уотърс.

Той посъветва водещия да чете повечко книги и му предложи да си показа по какъв начин ще реагира Вашингтон, в случай че Китай разположи нуклеарни ракети в Мексико и Канада. Домакинът съобщи, че Китай в този момент е ангажиран с обкръжаването на Тайван, на което Уотърс напомни, че Тайван е част от Китай. Освен това той отхвърли думите на водещия, че Съединени американски щати " играят ролята на освободители ".

Уотърс сега е на турне, наречено This Is Not A Drill. В осъществяванията си той визира намерено политически тематики, по-специално демонстрира фотоси на " военни нарушители ", измежду които е и Джо Байдън.

В края на предходната година Русия разгласява планове на съглашения със Съединени американски щати и НАТО за гаранции за сигурност. Сред настояванията на Москва бяха отвод от по-нататъшно разширение на алианса на изток, неприсъединяване на Украйна към него и несъздаване на военни бази в постсъветските страни.

Освен това става дума за неразполагането на ударни оръжия покрай границите на Русия и изтеглянето на силите на НАТО в Източна Европа на позициите от 1997 година

От 24 февруари Русия организира специфична военна интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна. Владимир Путин уточни нейната задача като „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. По думите на президента, крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР